Beha Hedo Industrier

Din leverandør av pålitelige og holdbare kvalitetsprodukter!

Velkommen til Norges ledende produsent og leverandør av storkjøkkenutstyr. I snart 100 år har Beha-Hedo Industrier AS levert kjøkkenutstyr for skip, offshore, institusjoner, kantiner, restauranter, kafeer og gatekjøkken.

Bedriften er Norges eneste gjenværende produsent av elektrisk storkjøkkenutstyr. Vi er lokalisert med produksjon og lager i Skien. I nytt bygg i Porsgrunn er salg og administrasjon samlet. Fra vår egen serviceavdeling og gjennom lokale avtaler har vi dekket servicebehovet over hele landet. Vi har lager av reservedeler i Skien, hvorfra vi sender ut varer fortløpende.

Vi produserer bl.a. komfyrer, stekepanner, grill-linjer, frityrer, lunsjdisker, kabinettskap og koketopper. I tilegg forhandler vi kjente merkevarer bl.a. fra Hounø, Jøni, Wodschow, IMC, Porkka, Lamber, Bonamat, Miele og TRP. Kjennetegnet for alt utstyr er meget høy kvalitet.

Våre selgere skreddersyr dine behov i praktiske totalløsninger gjennom komplette leveranser til ditt kjøkken. Vi sørger for tegninger med nøyaktig plassering av elektrisk utstyr og benker og skap. I tillegg har vi god kompetanse innen matfaget.

Beha-Hedo Industrier AS har de siste årene oppnådd en solid posisjon i det norske storkjøkkenmarkedet. Bedriften har en meget sunn økonomi, og har en AAA rating fra Dun & Brandstreet. Vår soliditet er din trygghet.

  • Kontaktperson :
    Bjørn Hansen
  • Telefon:
    +47 906 65 836
  • E-post:
    bjorn.hansen@beha-hedo.com

  • Hjemmeside